Miskolci KerékpárosokMiskolci Kerékpárosok fóruma
Utolsó Üzenőfal bejegyzés - Beküldte: Vittorio Paolo - Kedd, 07 Szeptember 2010 12:18
Zöld lapok és fánymásolatok is az asztalomon a kossuth 13-ban. Vigyétek. A Műszakváltásosat is (azon is van kerékpáros progi).
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
szeptember 08, 2010, 03:45:21 pm

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Jelentsd egy moderátornak
Ez arra jó, hogy közöld a moderátorokkal és adminisztrátorokkal hogy egy sértő vagy hibás üzenet lett elküldve.
21629 Hozzászólás 765 Témában írta 700 Felhasználó
Legújabb tag: corvus
* Főoldal Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció
+  Miskolci Kerékpárosok Fóruma
|-+  Felszerelés
| |-+  Öltözet, kiegészítők, táplálkozás
| | |-+  Bukósisak
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Oldalak: [1] 2 3 ... 15 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Bukósisak  (Megtekintve 7884 alkalommal)
anesth
Rutinos tag
Nem elérhető Nem elérhető

Specialized Hardrock

« Dátum: május 14, 2006, 09:43:18 pm »

Gondoltam nyitok egy fórumot, hogy mindenki elmondhassa véleményét a bukósisak viseléséről.
Én nagyon fontosnak tartom, hogy mindig és mindenkin legyen bukósisak, amikor kerékpározik. Örömmel látom, hogy a csapatban a többség viseli. Azt látom,hogy a  gyerekekkel sokszor harcolni kell, hogy használják, de megéri. Wink
Naplózva

Az egész Bükk
Miskolc-Mályi-Miskolc :-)
csoma
Vendég
« Válasz #1 Dátum: május 14, 2006, 10:13:32 pm »

Teljesen egyetértek. A mai tv műsorok valamelyikében láttam, hogy kötelezővé akarják tenni a sisak viselését BRINGÁN4
Én is vettem a lányomnak 4 évvel ezelőtt egy darázs formáju sisakot -nem ócsón- a Marikoo-ban, hordta is a gyerek, amíg látta, hogy "apa" is viseli.
Azóta én viselem, a gyerekre nem adják rá, mert én vettem.
Arra azé nagyon kíváncsi leszekk , hogy az "ízirájder", meg a "gátvéderekre" hogy fogják rákényszeríteni, amikor még a lámpát seem használják. %0 éve nem megy a rászoktatás  a lámpára, majd pont sisakot vesz amikor, arra nenm lehet sem kalapot, sem kendőt tenni.......... Grin Grin Grin Grin Grin Angry
Naplózva
Big Hand
Rutinos tag

Kona Kikapu ,Kona Zing, Kona Blast

« Válasz #2 Dátum: május 14, 2006, 10:42:33 pm »

Jó gondolat a fejvédő forumon való kibeszélése .
Álltalában a fejvédőt az ember csak akkor veszi meg mikor már tul van egy nagyobb bukfencen .
Szerintem erre van sajnos nagyon sok példa.
Pedig azt mondják okos ember más kárán tanul.
Hát ....  Smiley Smiley Smiley 
Naplózva

Miskolc Belváros és 190 km -es körzete.

http://picasaweb.google.hu/105034779154847192093
bikernorbi
Rutinos tag

Specialized

« Válasz #3 Dátum: május 15, 2006, 06:28:42 pm »

Ebben én nem finomkodnék. Aki nem hord sisakot, az egy baromállat. Fel kéne fogni, hogy csak egyszer kell elesni, és esni nem olyankor szoktunk, amikor akarunk, hanem full váratlanul, olyan dolgok miatt, amikre nem számítunk. Mellesleg k*rva jól tud kinézni, és őszintén szólva én nem tartom igazi bringásnak, aki nem hordja (az országútisok kezdhetnek utálni;) ). Ennyi.
Naplózva

Minden, ami fenyves. A hosszú élet a sorstól függ, a teljes élet csak tőled! Ride hard, live free!
sztriki
Aktív Tag
**

Merida Matts Drifter

« Válasz #4 Dátum: május 15, 2006, 08:22:41 pm »

Minden megszokás kérdése.Marci már a gyerekülésen is bksisasakban feszített 2 évesen,ma pedig hülyének nézi akin nincs.Szerencsére az extrém sportos csatornákon hordják a sportolók,így "trendi".
Le is nyúlta a casco viper-met... Undecided
Azért a srácoknak jobban áll. Wink
Naplózva

Balaton kör,Miskolc-Bőcs-Kesznyéteni tájvédelmi körzet-Tiszalúc-Tiszadob-Tiszaújváros-MC, Tisza-tó - MC, Zemplén bármilyen útvonalon
Lovas Gabi
Global Moderator
Rutinos tag

AUTHOR ERA pro

« Válasz #5 Dátum: május 15, 2006, 08:48:13 pm »

Én első perctől kerdve hordom.

Volt is már eset, hogy a sisak ne élte túl, én igen.
Szikszó felé mentem a 3.-as út mellett a földúton. Jó füves, de hagy szóljon, nyomtam megszokásból.
Valaki felvágta az utat keresztbe egy vízátvezető ároknak. Ezt is benőtte a fű...........
Arra nem volt időm, hogy a fékhez hozzányúljak.Karcolás nélkül megúsztam, a sisak meg elrepedt.
Tanuljatok belőle, baromi nagy zakó volt.
Naplózva

Amibe nem hlsz bele, attól csak erősebb leszel!!
Mi a mai stratégia?
Nyomjuk keményen!!
Ricsi
Rutinos tag

KTM Knoxville 17"

« Válasz #6 Dátum: május 16, 2006, 02:48:12 pm »

Aki nem hord bicikluzéshez bukósisakot, mert nem találja előnyösnek, az meg is érdemli ha fejreesik a biciklivel
Naplózva

Diósgyőr- Hámori tó-Savós völgy- Létrástető-Jávorkút- Nagymező- Bányahegy- Pénzpatak- Rejtek- Hollóstető- Szinva forrás- Lillafüred,
Komlóstető-Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt-Fehérkőlápa-Lillafüred-Diósgyőr-Komlóstető
Bobo
Vendég
« Válasz #7 Dátum: május 16, 2006, 09:09:03 pm »

Én városban hanyagolni szoktam, de csapatáskor kötelező. sz*r/CENZÚRÁZVA/ dolog, amikot majdnem 60-nál rácuppan a száj a kőre és köpöd a vért.. Volt benne részem. Akkor meg azóta is röhögünk rajta, de lehetett volna rosszabb is.
Naplózva
planet-z
Rutinos tag

GaryFisher sugar 3 MagellanCrux98 cro-mo

« Válasz #8 Dátum: május 17, 2006, 08:02:21 am »

Városban én is hanyagolni szoktam, pedig ott is kötelező lenne hordani.. Undecided Undecided
Naplózva

bárhol, csak távol az állatoktól, rája és denevérmentes helyen
Kuckuc
Aktív Tag
**

Gt Ruckus 1.0 custom-bike, Magellan Serpens Cr-Mo

« Válasz #9 Dátum: május 17, 2006, 11:39:37 am »

Nekem is kettétört a bukóm. Csak nem a fejemen volt, hanem az oldalamon. Még csak nem is tekerés közben, hanem Cserépváralja DH- n
a felszállító teherautóról leesve. A fejemet nem érte semmi, és ha ott van a bukó el sem törik.
De ez tiszta szégyen, nem bringás eséstől tört szét!!!!!!! Undecided Undecided Undecided Angry Angry Grin Grin Grin Grin
Naplózva

Ómassa-Bánkút-Hármaskút-Olaszkapu-Nagymező-Jávorkút-Valahol le
Oldalak: [1] 2 3 ... 15 Fel Nyomtatás 
Ugrás: