Miskolci KerékpárosokMiskolci Kerékpárosok fóruma
Utolsó Üzenőfal bejegyzés - Beküldte: Vittorio Paolo - Kedd, 07 Szeptember 2010 12:18
Zöld lapok és fánymásolatok is az asztalomon a kossuth 13-ban. Vigyétek. A Műszakváltásosat is (azon is van kerékpáros progi).
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
szeptember 10, 2010, 10:27:22 pm

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
A Naptár működik, kerékpáros versenyeket, rendezvényeket lehet belejegyezni. Nem baj, ha nem tudod teljesen használni, hisz a hibákat korrigáljuk.
21678 Hozzászólás 765 Témában írta 700 Felhasználó
Legújabb tag: corvus
* Főoldal Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció
+  Miskolci Kerékpárosok Fóruma
|-+  Stílusok
| |-+  100 km felett
| | |-+  Útvonalak
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Útvonalak  (Megtekintve 10246 alkalommal)
pcycle
Aktív Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #150 Dátum: augusztus 21, 2007, 10:17:26 am »

A szlovákiai kerekezéshez szeretnék hozzászólni: hogy közkutak rendszere nem létezik, az nagyjából igaz (de ez kb. a világban szinte csak nálunk van, de itt is egyre kevésbé), viszont néhol vannak "szivattyús" kutak (egy nagy karral kell felhozni a vizet), amit érdemes megkérdezni, mert ez általában falvakban és nem a főútvonal mentén van). A másik lehetőség pedig a hihetetlen sok forrás, amit egy kis helyismeret után ki lehet ismerni: a déli 20-30 km-es sávot leszámítva minden hegységükben sok van (érdemes egy-két turista térképüket beszerezni, nagyon részletesek), sőt a magasabban folyó patakokból is lehet inni. Egy másik adalék: nagyon sok helyen terem vadon gyümölcsök: málna (nagyok és finomak!), áfonya, szamóca, néhol az utak mentén körte, almafa), ez is soakt jelenthet... Az autósokkal kapcsolatban nekem pont ellenkező benyomásom van, kifejezetten türelmesek és kiváróak a szlovák autósok a közlekedésben (más területen már korántsem), én már arról tudtam milyen nációjú előz meg, hogy hogyan előz: aki "magyarosan" az biztos hogy cseh, lengyel rendszámú volt. Mondjuk Kassán nem mentem át biciklivel, itt lehet, hogy már magyarosan elvadultak a motorizáltak.
Naplózva
laller44
Aktív Tag
**

« Válasz #151 Dátum: június 20, 2008, 12:28:39 pm »

Miskolc-Tiszafüred-Miskolc
Miskolc-Mezőcsát-Ároktő-(komp át a Tiszán) Tiszacsege és az Eurovelo-n Tiszafüredig...
Én kellemesen elfáradtam:150km oda-vissza:
Naplózva

Miskolc-Mezőcsát-Ároktő-Tiszacsege-Körbe a Tisza tavon-
és vissza(Több nap,még nem teljesítve:)
vándor
Aktív Tag
**

mongoose MTB

« Válasz #152 Dátum: július 03, 2010, 10:39:15 am »

Miskolc-Holllókő/Nógrád megye/-Miskolc
Az én órám szerint 314km-t tekertünk W.Zolival  a Google Earth szerint csak 295km volt.

Naplózva

a Bükk észak és dél,nem állít meg eső sem szél,de a másik oldal már nem ilyen meredek úgye?:-)Bocsi de nem vagyok gyorsvonat, a lóerők hiányát a bátorságommal pótolom.
cobranco
Aktív Tag
**

« Válasz #153 Dátum: július 19, 2010, 10:35:32 pm »

Még a hónap elején tekertünk egyett a szlovi-hegyekbe/120km/

Videó itt: http://www.youtube.com/watch?v=37f8cBQuvnE

Ha valaki nagyon unatkozik eben a melegben,annak jó szórakozást.
Naplózva

Hosszú távú biciklitúrák.  http://cobranco.atw.hu/
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] Fel Nyomtatás 
Ugrás: