Miskolci KerékpárosokMiskolci Kerékpárosok fóruma
Utolsó Üzenőfal bejegyzés - Beküldte: Vittorio Paolo - Kedd, 07 Szeptember 2010 12:18
Zöld lapok és fánymásolatok is az asztalomon a kossuth 13-ban. Vigyétek. A Műszakváltásosat is (azon is van kerékpáros progi).
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
szeptember 08, 2010, 03:24:39 pm

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
A friss hozzászólásokat szeretnéd elöl látni? Állítsd be:
gyorslink vagy Profil gomb > Profil módosítása menüben a > Kinézet és elrendezés > Legfrissebb személyes üzenetek jelzése felül KIPIPÁLANDÓ
21628 Hozzászólás 765 Témában írta 700 Felhasználó
Legújabb tag: corvus
* Főoldal Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció
+  Miskolci Kerékpárosok Fóruma
|-+  Archív
| |-+  Baráti programok 2007
| | |-+  Zempléni túra
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Zempléni túra  (Megtekintve 8134 alkalommal)
misscross
Aktív Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Mátrix Tempest

« Válasz #20 Dátum: február 15, 2007, 10:34:33 am »

Helló, valószínű én nem tok menni forumtalikra, esetleg foreverapa ha hamarabb végez, ugyh. lécci ha megvan az időpont h.melyik 7végére tervezitek akkor nekünk is szóljon vki, mert mi is mennénk!!!Előre is köszi!
Naplózva

Gurulj velünk az erő is velünk gurul!;)
doug96
Rutinos tag

Merida 3000D Custom made

« Válasz #21 Dátum: február 16, 2007, 10:37:23 pm »

Igyekszem\igyekszünk felrakni az aktuális dolgokat amit sikerült intézni ill. amit sikerült megbsezélni a túrával kapcsolatosan.Pár héttel a túra előtt lehetne küldeni egy körlevelet mindenkinek hogy akinek van kedve az jöhetne és igy mindenki tudna róla.Nem kell aggódni, minden le lesz zsírozva  Cool Wink Cheesy
Naplózva

Wbike!
-karak-
Vendég
« Válasz #22 Dátum: február 18, 2007, 08:25:55 am »

A láncot olajozd, ne zsírozd. Cheesy
Naplózva
doug96
Rutinos tag

Merida 3000D Custom made

« Válasz #23 Dátum: február 23, 2007, 11:04:35 pm »

hehe  Wink

te is gyere majd mindenképpen karak!  Grin
Naplózva

Wbike!
KonaWorld
Aktív Tag
**

Merida HFS Matts Pro

« Válasz #24 Dátum: március 09, 2007, 10:59:47 am »

Énis résztvennék mindenképp a túrán! Tavaj egy fórumtalin sem tudtam ottlenni sajnos. Ezen megpróbálok változtatni idén Smiley
Naplózva

"Biking Forever and After" Mindegy merre tekersz, csak érezd magad jól!
sztriki
Aktív Tag
**

Merida Matts Drifter

« Válasz #25 Dátum: március 12, 2007, 07:54:14 pm »

Na szóval.Sikerült leülnöm a térkép mellé és írnom egy részletes útvonaltervet.A következő lenne:

Encs-Gibárt-Abaújkér-Abaújalpár-Boldogkőújfalu (ott lakik a mitulát báti  Grin)-Boldogkőváralja (várlátogatás)-Korlát-Fony-Regéc (várlátogatás)-Mogyoróska(kaja,pihi,akármi)-Fony-Vilmány-Göncruszka-Gönc (esetleg Pálos kolostorrom)-Telkibánya (Mátyás kir. kútja,Szép Ilonka sírja,Jégbarlang)  innen pedig haza:Telkibánya-Gönc-Göncruszka-Vilmány-Vizsoly-Novajidrány

Ez hozzávetőlegesen 105km aszfaltot jelentene,plusz még a Regéci várhoz földúton le,illetve a másik oldalon le,ez olyan 3km.Ha még lenne valakinek kedve "molyolni"  Grin Akkor még lehetne menni Mogyoróska környékén egy kicsit az erdőben.

Véleményeket várok. Peace!
Naplózva

Balaton kör,Miskolc-Bőcs-Kesznyéteni tájvédelmi körzet-Tiszalúc-Tiszadob-Tiszaújváros-MC, Tisza-tó - MC, Zemplén bármilyen útvonalon
doug96
Rutinos tag

Merida 3000D Custom made

« Válasz #26 Dátum: március 18, 2007, 10:25:28 pm »

Haller!Na annyiban változott a terv hogy sztem Gönc kimarad és helyette megnézzük a hejcei repülőgép baleset színhelyét.Hejce az Gönc előtt van olyan 13km-re Novajidránytól.A faluból pedig 7km emelkedő!!! vezet a helyszinhez,de sztem érdemes megnézni...és átélni amit ők is átélhettek a -23 fokban télen éjszaka.Bár ez nyáron nem fog sikerülni de a helyszin nagyon szép.Van ott egy szikla is ahonnan be lehet látni az egész Hernád-völgyet és tiszta időben még Szikszóig is el lehet látni.Az emelkedő utolsó része (2km kb) az rosszabb minőségü úton vezet fel ahoz néha tolni kell a bringát de lefelé már lehet száguldani.Sok ember szokott arra kirándulni és érdemes arra menni nekünk is madj.Várom a véleményeket róla és annak is aki már járt esetleg ott és beszámolna esetleg a helyről.Hamarosan el lehet majd kezdeni készülődni a tervekkel bár ha megfelel mindenkinek amit irtam akkor már ez ki van pipálva  Smiley
A többit meg majd szóban fórumtalin,ugyhogy igyekszem én is majd eljutni soxor a Compiba  Cheesy

Na peace mindenkibe és legyen veletek a kétkerekűek szelleme!  Grin Grin Grin
Naplózva

Wbike!
misscross
Aktív Tag
**

Mátrix Tempest

« Válasz #27 Dátum: április 17, 2007, 01:39:57 pm »

És az időpontról lehet már tudni vmit?sztem mindneképp vnap legyen!
Naplózva

Gurulj velünk az erő is velünk gurul!;)
doug96
Rutinos tag

Merida 3000D Custom made

« Válasz #28 Dátum: április 17, 2007, 03:08:02 pm »

vagy szombat vagy vasárnap ezt majd a t9bbség eldönti a fúrumtalin
Naplózva

Wbike!
4V(ater)
Aktív Tag
**

Corratec X-trail

« Válasz #29 Dátum: április 17, 2007, 10:01:00 pm »

Haller!Na annyiban változott a terv hogy sztem Gönc kimarad és helyette megnézzük a hejcei repülőgép baleset színhelyét.Hejce az Gönc előtt van olyan 13km-re Novajidránytól.A faluból pedig 7km emelkedő!!! vezet a helyszinhez,de sztem érdemes megnézni...és átélni amit ők is átélhettek a -23 fokban télen éjszaka.Bár ez nyáron nem fog sikerülni de a helyszin nagyon szép.Van ott egy szikla is ahonnan be lehet látni az egész Hernád-völgyet és tiszta időben még Szikszóig is el lehet látni.Az emelkedő utolsó része (2km kb) az rosszabb minőségü úton vezet fel ahoz néha tolni kell a bringát de lefelé már lehet száguldani.Sok ember szokott arra kirándulni és érdemes arra menni nekünk is madj.Várom a véleményeket róla és annak is aki már járt esetleg ott és beszámolna esetleg a helyről.Hamarosan el lehet majd kezdeni készülődni a tervekkel bár ha megfelel mindenkinek amit irtam akkor már ez ki van pipálva  Smiley
A többit meg majd szóban fórumtalin,ugyhogy igyekszem én is majd eljutni soxor a Compiba  Cheesy

Na peace mindenkibe és legyen veletek a kétkerekűek szelleme!  Grin Grin Grin
Naplózva

Bükk, Zempléni hg.
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 Fel Nyomtatás 
Ugrás: